Kahve falında evden fare çıktığını görmek

Kahve falında evden fare çıktığını görmek garanti olacak bir yer edineceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına, umutlarının çoğalacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine işarettir.

Kahve falında evden fare çıktığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı hedefleri olan kişilerle iş birliği içine girmeniz size kazandırabilir.

Kahve falında evden fare çıktığını görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kavgaların biteceğine işaret eder.

Kahve falında farenin evden çıktığını görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan fare çıktığını görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına işaret eder.

Kahve falında delikten fare çıktığını görmek ticarete adım atacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvaletten fare çıktığını görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına inanılır.

Kahve falında fare çıktığını görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından fare çıktığını görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına işarettir.

Kahve falında evden duman çıktığını görmek yalan söylemeyeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top