Kahve falında evde birini saklamak

Kahve falında evde birini saklamak belalı insanlara denk geleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, sorunların günden güne azalacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında evde birini saklamak gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında sevgiliyi evde saklamak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında evde birini saklamak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf saklamak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında börek saklamak ayrılanların kavuşacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına delalettir.

Kahve falında bilezik saklamak ünleneceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birşey sakladığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında incir saklamak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanı saklamak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top