Kahve falında ev satmak

Kahve falında ev satmak hata yapılacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ev satmak gördüyseniz:

  • Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor.

Kahve falında evi satmak bunun için sıkıntıya düşeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ev araba satmak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev eşyalarını satmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, maddi kayıpların olacağına işarettir.

Kahve falında ev almak satmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, masa başı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev satmak dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evdeki eşyaları satmak bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulur.

Kahve falında eski ev satmak yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evdeki eşyayı satmak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top