Kahve falında etek yanması görmek

Kahve falında etek yanması görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, işlerin düzeleceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazancı arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında etek yanması gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler sizi utandırabilir veya gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında etek yanması görmek dertlerinin unutulacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında etek çalmak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, çok başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etek öpmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında buruşuk etek görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, dertlerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eteğini yakmak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalettir.

Kahve falında etekleri tutuşmak hayatınızın neşe dolacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli etek görmek zenginliğinin artacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top