Kahve falında eteği açılmak

Kahve falında eteği açılmak döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, kendi işinin patronu olunacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında eteği açılmak gördüyseniz:

  • Halkla ilişkiler veya kendinizi daha geniş gruplara tanıtma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eteği açılmak hayatının bir anda cennete döneceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağının açıldığını görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize açılmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı kadının açıldığını görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar açıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında memenin açıldığını görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında denizlere açılmak iyilik bulacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı açıp gitmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top