Kahve falında eski sevgiliyi ve babasını görmek

Kahve falında eski sevgiliyi ve babasını görmek stresten uzaklaşılacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi ve babasını gördüyseniz:

  • Yeni şeylerin veya diyalogların peşinden gidebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi ve babasını görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin babasıyla konuşmak çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin babasını görmek yenileneceğine ve can bulacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin babasını görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin anne ve babasını görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşin babasını görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalettir.

Kahve falında babanın eski evini görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top