Kahve falında eski sevgiliyi camide görmek

Kahve falında eski sevgiliyi camide görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi camide gördüyseniz:

  • Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi camide görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevdiğini camide görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir camide namaz kılmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle camide olmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi camide görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında hep eski sevgiliyi görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin ailesini görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden güzel söz duymak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top