Kahve falında eski sevgiliye aşık olmak

Kahve falında eski sevgiliye aşık olmak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye aşık olmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliye aşık olmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski aşık olduğun kişiyi görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski aşık olduğu kızı görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski aşık olduğun kızı görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşına aşık olmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kızla sevgili olmak yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının sevgilisine aşık olmak yapacağı planların altüst olacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin arkadaşına aşık olmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top