Kahve falında eski sevgili ve bebek görmek

Kahve falında eski sevgili ve bebek görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgili ve bebek gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi yapılan işleri haletmenin daha iyi yolları olabileceğinden bazı konulardaki belirsizliklere kadar her şeyi sorgulamayı gerektiriyor.

Kahve falında eski sevgiliyi bebekle görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgili ve bebek görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, iyi şartlarda yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden bebek doğurmak tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle bebek sevmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, rahat rahat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin bebeğini görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden bebek sahibi olmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top