Kahve falında eski nişanlının ailesini görmek

Kahve falında eski nişanlının ailesini görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işarettir.

Kahve falında eski nişanlının ailesini gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler zorlayıcı olabilir.

Kahve falında eski nişanlının ailesini görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlının ailesini görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, aksiliklerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin ailesini görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşin ailesini görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin ailesini görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanışmak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgili ve ailesini görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi aile içinde görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top