Kahve falında eski gelinlik giymek

Kahve falında eski gelinlik giymek hayat standartlarının yüksek olacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yüksek diploma alacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik arıyor veya değişiklikler yapmak istiyorsunuz.

Kahve falında eski gelinlik giymek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski bir gelinlik giymek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski model gelinlik giymek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşini gelinlikle görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisini gelinlikle görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi gelinlikle görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gelinlik giymek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında annemin gelinlik giydiğini görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, büyük bir özgüven kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top