Kahve falında eski eşinin sarıldığını görmek

Kahve falında eski eşinin sarıldığını görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, yönetici makamına oturacağına inanılır.

Kahve falında eski eşinin sarıldığını gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Kahve falında eski eşe sarılmak maddi açıdan rahata erileceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında eski eşle sarılmak çok büyük sevinçler yaşayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin sarıldığını görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşine sarılmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında eşine sarılmak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında eşine sarılıp uyumak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, verimliliğinin de artacağına yorulur.

Kahve falında eşine sarılmak öpmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin boynuna sarılmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top