Kahve falında eski bir düşmanı görmek

Kahve falında eski bir düşmanı görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında eski bir düşmanı gördüyseniz:

  • Belli bir zaman takvimi yapma ya da yeni planlar geliştirme konusundaki ısrarınıza gelecek tepkiler durumun gerektirdiğinin üzerinde olabilir.

Kahve falında eski düşmanını görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir düşman görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında eski bir düşmanı görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına delalettir.

Kahve falında düşman olmak kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalettir.

Kahve falında düşmanının öldürmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanından tokat yemek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanla savaştığını görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanına sinirlenmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top