Kahve falında eşinin yüzüğünü takmak

Kahve falında eşinin yüzüğünü takmak iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kendisine uğur getireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanmanız veya anlamadığınız yerlerde anlamadığınızı söylemeniz size verilen değeri arttırabilir.

Kahve falında eşine yüzük takmak ticari faaliyetlerinin artacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin yüzüğünü takmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında eşiyle yüzük takmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında altın yüzük ve bilezik takmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla yüzük takmak çok mutlu günler geçireceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlenip yüzük takmak kardeşler arasına kara kedi gireceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında cam yüzük takmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top