Kahve falında eşinin oynadığını görmek

Kahve falında eşinin oynadığını görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, planların boşa gideceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında eşinin oynadığını gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kültürel aktiviteler belli kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında eşinin oynadığını görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına inanılır.

Kahve falında eşinin kumar oynadığını görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, saygısını toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin oynadığını görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçla oynadığını görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenazede oynadığını görmek çok zarar göreceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında diş oynadığını görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanının oynadığını görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayar oyunu oynadığını görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top