Kahve falında eşinin dişini görmek

Kahve falında eşinin dişini görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin dişini gördüyseniz:

  • Birlikte yola devam etmek istediğiniz kişileri bulmanız gerekiyor.

Kahve falında eşinin dişini görmek zorlukların giderileceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin dişinin ağrıdığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin dişinin kırıldığını görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin dişinin çekildiğini görmek rakipleri mağlup edeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin dişinin çıktığını görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin dişini çekmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin dişinin düştüğünü görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin dişinin çekildiğini görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top