Kahve falında eşinin cüzdanını görmek

Kahve falında eşinin cüzdanını görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eşinin cüzdanını gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında eşinin cüzdanını görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında para dolu cüzdan görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına işaret eder.

Kahve falında kaybolan cüzdanı bulmak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında cüzdan bulmak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdan kaybetmek ve bulmak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli cüzdan görmek sevdikleri ile kavuşacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı cüzdan kaybetmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında nüfus cüzdanı çıkartmak çok iyi bir duruma geleceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top