Kahve falında annesini sakal görmek

Kahve falında annesini sakal görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, istediği noktalara ulaşacağına, başarısının artacağına alamet eder.

Kahve falında annesini sakal gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız, etkili kişiler veya arkadaşlarınız size haddinden fazla baskı uyguluyor olabilir.

Kahve falında anneyi sakallı görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalettir.

Kahve falında annesini sakal görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi sakal görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu sakal görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının sakal traş olduğunu görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığını sakal görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisini sakallı görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilini sakal görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top