Kahve falında eşini gelinlikle görmek

Kahve falında eşini gelinlikle görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini gelinlikle gördüyseniz:

  • Sizin için en kötü durum kararsızlıktırBeklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Kahve falında kendi eşini gelinlikle görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik giyip eşiyle evlenmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işarettir.

Kahve falında eşini gelinlikle görmek yeni bir ev alınacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşini gelinlikle görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, bir sebeple çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin gelinlik giydiğini görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, şansın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının gelinlik giydiğini görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, çok iyi giden işlerin duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik kan görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, güzel sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında evli kişinin gelinlik görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top