Kahve falında erkekte altın bilezik görmek

Kahve falında erkekte altın bilezik görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkekte altın bilezik gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım edebilir, kısa veya uzun vadede yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında erkekte altın bilezik görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin altın bilezik taktığını görmek çok hayırlı haberler alacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin kolunda altın bilezik görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğe altın bilezik takmak dargınların barışacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ kola altın bilezik takmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek çok eğleneceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik yüzük takmak bol kazanç getireceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top