Kahve falında erkeklerle yemek yemek

Kahve falında erkeklerle yemek yemek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, bir yere taşınmaya, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeklerle yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı anılar geçmişte kalan kişileri ya da olayları hatırlamanıza neden olabilir.

Kahve falında erkek çocuğu yemek yedirmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek yemek yedirmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeklerle yemek yemek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında erkekten tokat yemek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkekten tokat yemek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle tatlı yemek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğe yemek vermek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, zamanının boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşınla yemek yemek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, kimden akıl soracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top