Kahve falında erkeklerle tanışmak

Kahve falında erkeklerle tanışmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeklerle tanışmak gördüyseniz:

  • Eşinizle ya da sevdiğinizle birlikte her konuda birlikte birşeyler yapmak için harekete geçin.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle tanışmak asla dert yüzü görmeyeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni bir erkekle tanışmak insanlar tarafından ayıplanacağına, inancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkekle tanışmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalettir.

Kahve falında erkeklerle tanışmak kısmetinin açık olacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bi erkekle tanışmak fakirlik yaşayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle tanışmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top