Kahve falında annesine para vermek

Kahve falında annesine para vermek yaşanan maddi problemlerin artacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesine para vermek gördüyseniz:

  • Kendinizi boşu boşuna üzmeyin.

Kahve falında anneye bozuk para vermek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında annenin para verdiğini görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinden para almak maddi çıkmazların biteceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında anne babadan para almak hayatını yoluna sokacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalettir.

Kahve falında anne para vermek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine işaret eder.

Kahve falında ölen anneye para vermek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü anneden para almak verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işarettir.

Kahve falında annesine para vermek yükünün azalacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top