Kahve falında erkek vücudu görmek

Kahve falında erkek vücudu görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek vücudu gördüyseniz:

  • Bazı konulara hızlı yanıtlar vermeniz dengeleri bozabilir.

Kahve falında erkek vücudu görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunu kanlar içinde görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda yara çıkmak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında vücudunun tüylendiğini görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta çatlak görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudu yıkamak girdiği işleri kaybedeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta sigara söndürmek düşünmeden adımlar atayacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda arı görmek işlerin bir anda azalacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top