Kahve falında erkek ağladığını görmek

Kahve falında erkek ağladığını görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek ağladığını gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmalısınız.

Kahve falında erkeğin ağladığını görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, aşının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp ağlamak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğa sarılıp ağlamak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkek için ağlamak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ağladığını görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, kötü ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında erkek ağladığını görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yeterli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe sarılarak ağlamak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına işarettir.

Kahve falında erkek kardeşe sarılıp ağlamak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top