Kahve falında erkek adı görmek

Kahve falında erkek adı görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına delalet eder.

Kahve falında erkek adı gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlere açık olmamak veya kabalaşmak yararlı sonuçlar doğurmayabilir.

Kahve falında erkek adı duymak kurulu bir düzene sahip olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek adı görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet eder.

Kahve falında birinin adını söylemek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, elinin darlık görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin adını duymak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adıyla çağrılmak yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kağıda adını soyadını yazmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mezar taşında adını görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ad yazmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top