Kahve falında erkeğe gülümsemek

Kahve falında erkeğe gülümsemek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğe gülümsemek gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz sizi tatmin etmeyebilir veya gelişmeler yalnız hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında erkeğe gülümsemek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğe gülümsemek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye gülümsemek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulur.

Kahve falında karşılıklı gülümsemek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında birine gülümsemek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birbirine gülümsemek gün yüzü görmeyeceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğine gülümsemek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında düşmana gülümsemek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top