Kahve falında erimiş kurşun görmek

Kahve falında erimiş kurşun görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında erimiş kurşun gördüyseniz:

  • Duygusal konular zamanınızı alıyor ya da sizi yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında erimiş kurşun görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında erimiş çikolata görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında erimiş kaşar görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erimiş dondurma görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında erimiş karda yürümek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında erimiş peynir görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında erimiş sabun görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalettir.

Kahve falında erimiş kar suyu görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top