Kahve falında elmas ve altın görmek

Kahve falında elmas ve altın görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yetkili bir göreve atanacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında elmas ve altın gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya haberleri hızla değerlendirip işe koyulmak yerine, doğruluklarını veya detaylarını öğrendikten sonra harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında altın ve elmas görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elmas ve altın görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında altın elmas görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, umutlarının söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elmas altın görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalettir.

Kahve falında cennet elması ağacı görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah elmas görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında elmas zümrüt görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında elmas madeni görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top