Kahve falında elma tutmak

Kahve falında elma tutmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma tutmak gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden gelen bazı sevinçleriniz olabilir.

Kahve falında elma tutmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına alamet eder.

Kahve falında yarım elma yemek kötü kişilerle karşılaşacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta tek elma görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında elma armut çalmak fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, unvan sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında elma dağıtmak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan elma koparıp yemek isteklerinize kavuşacağınıza, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında üç elma görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma portakal almak can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, dinde bilginleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top