Kahve falında elinin dikildiğini görmek

Kahve falında elinin dikildiğini görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, düzeninin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinin dikildiğini gördüyseniz:

  • Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında elinin dikildiğini görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ağız dikilmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında dikiş dikildiğini görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında karnının dikildiğini görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ağaç dikildiğini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek dikildiğini görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun dikildiğini görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ayakta dikilmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, işinin yoluna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top