Kahve falında elini kınalı görmek

Kahve falında elini kınalı görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına işarettir.

Kahve falında elini kınalı gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Kahve falında eline kına yaktığını görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında elinde kına olduğunu görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, bilakis malının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında elleri kınalı kadın görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında elleri kınalı gelin görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında ele kına yakmak kazancın günden güne artacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerine kına yakmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına işarettir.

Kahve falında sağ elinde kına görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top