Kahve falında elinden ısırılmak

Kahve falında elinden ısırılmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında elinden ısırılmak gördüyseniz:

  • Gelişmeleri anında kendi planlarınızda kullanabilir, buna göre stratejiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında elinden ısırılmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında elinden kan aldırmak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalettir.

Kahve falında ölünün elinden ekmek almak babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalettir.

Kahve falında birinin elinden bıçak almak hayallerine kavuşacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının elinden tutmak eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinden balık kaçırmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında koyunu elinden kaçırmak artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinden vurulduğunu görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top