Kahve falında elinde tava görmek

Kahve falında elinde tava görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, başına türlü işler geleceğine inanılır.

Kahve falında elinde tava gördüyseniz:

  • Sizden uzakta oturan bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Kahve falında elinde tava görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında patlıcan tavası görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kara tava görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında tencere ve tava görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çelik tava görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, maddi güç sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında tavada yemek görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tava ekmeği görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta yemek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top