Kahve falında elinde köpek görmek

Kahve falında elinde köpek görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hatalarından erken döneceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde köpek gördüyseniz:

  • Belirsizlik veya kararsızlık hissettiğiniz konular varsa daha fazla sorular sorarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında köpek tarafından elinin kırıldığını görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde köpek gezdirmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının elinde köpek görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde köpek görmek mülk sahibi olacağına, işlerin düzgün gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top