Kahve falında başkasının elinde köpek görmek

Kahve falında başkasının elinde köpek görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının elinde köpek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları muhakkak değerlendirin.

Kahve falında köpek tarafından elinin kırıldığını görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin elini yaladığını görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına işarettir.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak iş hayatında çok zarar edileceğine, zaferlere doymayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini köpek ısırması görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde köpek görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin eline işediğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine inanılır.

Kahve falında elinde köpek gezdirmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, tüm kederinin uçup gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin elini ısırmasını görmek sorunların atlatılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top