Kahve falında elinde iğne görmek

Kahve falında elinde iğne görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, yeni yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında elinde iğne gördüyseniz:

  • Yeterki ilham eksik olmasın.

Kahve falında elinde toplu iğne görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline iğne batırmak hanenizde bolluk olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında eline toplu iğne battığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde dikiş iğnesi görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eline iğne batması görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında iğnenin eline battığını görmek dertlerinin biteceğine, isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde iğne görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eline iğne battığını görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top