Kahve falında elinde bayrak görmek

Kahve falında elinde bayrak görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, üzüntülerin daha da artacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına işaret eder.

Kahve falında elinde bayrak gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için bilgi sahibi olmanız gerekiyor.

Kahve falında elinde bayrak tutmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında elinde bayrak taşımak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde türk bayrağı görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, adım atarken çok zorlanacağına inanılır.

Kahve falında ölünün elinde bayrak görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde bayrak görmek kötü yollara gireceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına alamet eder.

Kahve falında askerin elinde bayrak görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, alkış alacağına tabir olunur.

Kahve falında türk bayrağı satın almak çok sevineceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın üstünde bayrak görmek borcunun da hafifleyeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top