Kahve falında elbisesi giymek

Kahve falında elbisesi giymek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında elbisesi giymek gördüyseniz:

  • İyi yaptığınız işler kanalıyla para kazanma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında kısa beyaz elbise giymek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının elbisesini giymek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbiseyi tersten giymek ona dört elle gönülden bağlanacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı bir elbise giymek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ve pembe elbise giymek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve kırmızı elbise giymek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin elbisesini giymek üzüleceğine, pişman olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top