Kahve falında elbiselerin yandığını görmek

Kahve falında elbiselerin yandığını görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, dünyasının bir anda değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbiselerin yandığını gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Kahve falında elbisesinin yandığını görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında üzerindeki elbisenin yandığını görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbiselerin yandığını görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbisenin yandığını görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbiselerinin yandığını görmek parasını ve işini kaybedeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının evinin yandığını görmek kızına daima sahip çıkacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğdayın yandığını görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında pantolonunun yandığını görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top