Kahve falında elbisede delik görmek

Kahve falında elbisede delik görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, bir anda yükseleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında elbisede delik gördüyseniz:

  • Evle ilgili konuların isteklerinizin gerçekleşmesini engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında delik elbise görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında delikli elbise görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında delikli elbise giymek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında elbisede delik görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında göbek deliğini görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında göbek deliğinden iltihap aktığını görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı deliğinden çıkarmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağında delik görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top