Kahve falında ekmeğe yağ sürdüğünü görmek

Kahve falında ekmeğe yağ sürdüğünü görmek geçmişi unutup geleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yeni bir eve taşınacağına, aile içinde de bereketin artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında ekmeğe yağ sürdüğünü gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz durumunda alışılmadık bağlantılar kurulabilir.

Kahve falında ekmeğe yağ sürdüğünü görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeğin üzerine yağ sürmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı ekmek yemek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek üzerine yağ sürmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına işarettir.

Kahve falında ekmeğin üzerine yağ görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yağlı ekmek pişirmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, istediği oranda da eğleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top