Kahve falında annemin bıçaklandığını görmek

Kahve falında annemin bıçaklandığını görmek insanların saygısının kazanılacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, her daim temkinli olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden mesela yeni ilişkiler, tanışmalar, işler ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında annemin bıçaklandığını görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında annenin bıçaklandığını görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında anne tarafından bıçaklanmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında annesi tarafından bıçaklanmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla hamur kesmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaş tarafından bıçaklanmak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bıçağın kırıldığını görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine delalet eder.

Kahve falında kaybolan bıçağı bulmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top