Kahve falında duvarı yeşil görmek

Kahve falında duvarı yeşil görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında duvarı yeşil gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında yeşil renkli duvar görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renk duvar görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil boyalı duvar görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarı yeşil görmek istediği projeleri yapamayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil duvar boyası görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil duvar kağıdı görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Kahve falında evin duvarlarını yeşil görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top