Kahve falında duvarda kan görmek

Kahve falında duvarda kan görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, attığı her adımı düşüneceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine işaret eder.

Kahve falında duvarda kan gördüyseniz:

  • Sizi altüst edecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında duvarda kan görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında duvarlarda kan görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, oldukça büyük başarılara delalettir.

Kahve falında duvardan kan aktığını görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar saati kırmak kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel duvar görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında ev duvarı yıkmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarda yazı okumak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar üstünde durmak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top