Kahve falında duvarda asılı kalmak

Kahve falında duvarda asılı kalmak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzun sohbetler edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarda asılı kalmak gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Kahve falında duvarda asılı kalmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarda asılı gelinlik görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda asılı kuranı kerim görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara asılı fotoğraf görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında duvarda asılı kuran görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına yorulur.

Kahve falında duvarda asılı fotoğraf görmek yüceltileceği sözler duyacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvara asılı halı görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda asılı halı görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top