Kahve falında düşünceli olmak

Kahve falında düşünceli olmak ömrün uzun olmasına, bir ortaklık kurulacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşünceli olmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir hedefinizin peşinden gitme konusunda amansız bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini düşünceli görmek beden sağlığının zarar göreceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında düşünceli görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi düşünceli görmek sevgi dolu haberler alınacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini düşünceli görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında düşünceli olduğunu görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşünceli birini görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşünceli olmak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, adeta sinirden küplere bineceğine alamet eder.

Kahve falında kendini düşünceli görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, adını herkese duyuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top