Kahve falında duşta yıkanmak

Kahve falında duşta yıkanmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, hayırlı bir yola girileceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında duşta yıkanmak gördüyseniz:

  • Bazen gereksiz yere kaybedilen zaman çok şey anlamına geliyor.

Kahve falında sıcak suyla duş almak endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işarettir.

Kahve falında duş aldığını görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle duş almak fikirlerinin amacına ulaşacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duştan çıktığını görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duş almak yıkanmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına yorulur.

Kahve falında eşinin duş aldığını görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini duş alırken görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duştan çıkmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top