Kahve falında düsmanla dost olmak

Kahve falında düsmanla dost olmak verdiği sözleri yerine getireceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düsmanla dost olmak gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara eğilimlisiniz.

Kahve falında düsmanla dost olmak büyük paralar kazanılacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında dügünde siyah elbise giymek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında düsmanla barısmak uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek düsük yapmak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dügüne hazırlanmak maddi gücünün de daimi olacağına, içinin hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında delige düsmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dübür görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında dübleks ev görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, o işi canlandıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top