Kahve falında düşmanını hasta görmek

Kahve falında düşmanını hasta görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanını hasta gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Kahve falında düşmanın hasta olduğunu görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanının hasta olduğunu görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanını hasta görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanına yardım etmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanı yakalamak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanda kaçmak darlığa düşeceğine, durgun giden işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmandan yemek yemek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana taş atmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top